Lukekaa huolella!

1. Osallistuessasi Erilaiseen Vaihtoon pistä kommettilaatikkoon merkintää mukaantulostasi ja kyseisen vaihdon kohdalla esille tuotuun sähköposti osoitteeseen postiosoitteesi jotta postisi löytää perille.

2. Vaihdoissa on aikaa 7 päivää ilmoittautumiseen ja 7 päivää siihen että kuoresi on oltava postitettuna. Mikäli tästä aikataulusta luisutaan enemmän kuin kerran, tulee stoppia osallistumiselle.

3.Voit postata saadut/lähetetyt Vaihdot omaan blogiisi, mikäli sinulla sellainen on, tai jos et omista blogia, voit lähettää kuvan saamistasi/lähettämistäsi Vaihdoista meille jommalle kummalle niin julkaisemme kuvasi täällä blogissa.

4.Te jotka postaatte Erilaiset Vaihdot omiin blogeihinne, laittakaa kyseisen vaihdon staattinen linkki s.postilla meille niin kirjaamme saadut Vaihdot tänne blogiin!

5. Olemme sopineet Pirjon kanssa että toimimme kuukausittain vaihtuen Erilaisen Vaihdon "vetäjinä". Osallistumme myös Vaihtoihin aina kun siltä tuntuu niinkuin ennenkin =0) Postatuissa Vaihdoissa on aina merkintänä, kumpi on vuorossa niin ilmoittautumiset sitten sen mukaan meidän s.postiosoitteisiin.

6. Jatkamme tässä blogissa siitä mihin jäätiin Kuurankukka blogissa, eli aloitamme Vaihdosta Nro 18. Tahdoin Pirjon tähän avukseni koska tämän pyörittäminen yksin alkoi käydä aika työlääksi ja aiheita yksin ei ollut kiva keksiä.

Reippaita Vaihtoja!

t; *esteri*