Laitoin nyt laatikon tuohon reunaan josta näkee menneet vaihdot ja sinne kerätään nyt vinkit uusista vaihdoista, joten jokainen kipin kapin ehdottelemaan vaihtojen aiheita!!

Pistäkää vinkkiä vaihtojen aiheista tämän postauksen kommenttiilootaan niin nostellaan niitä sitä mukaa sitten tuonne uusien vaihtojen alle.

Kuten tuolla kommentissa jo sanoin niin näiden aiheiden yksin keksiminen on aika vaikeaa ja kun pitäis olla aihe valmiina niin pää iskee tyhjää.

Nyt helpottuu meidän emännyksienkin hommat puolella kun aiheita ois valmiina, ja jokainen pääsee näin myös vaikuttamaan vaihdoissa -eikö ookkin mukavaa?

Joten naputelkaahan vinkkiä!!

18/2:

Kiitos kun ootte ottaneet asian omaksenne, sen huomaa heti itestäänkin kun piristyy avusta! ..eli, kirjasin tähän mennessä tulleet ehdotukset laatikkoon, niitä mitkä Ritu on lähettänyt kirjeessä Pirjolle, ne voi Pirjo laittaa myös tuonne laatikkoon. Otin pois uusien vaihtojen numeroinnin koska minusta ois kiva tehdä niin että saa itse sitten vuorollaan valita laatikosta aiheen jonka tahtoo vetää, sitten pyyhkiä aiheen laatikosta pois ja nostaa aiheen numeroitujen listalle. Myöhemmin voidaan tehdä sitten niinkin että kierrätetään aihetta, nyt minusta kuitenkin hyvä mennä uusilla aiheilla niinkuin oon tehnyt tähänkin asti. Vinkit on olleet tosi hyviä, Kiitos niistä -ja lisää mahtuu..!